Profhilo

Postet av Lisette Hud og Helseklinikk den 27. Aug 2021

Anti-Age behandlingen alle snakker om!

Hva er Profhilo?

Med alderen mister vi kollagen, elastin samt hyaluronsyre i huden, noe som medfører en aldrende- og løs hud. Profhilo er utviklet til å gjenskape en naturlig foryngelse av huden, så bindevevsfibrene gjenskapes av kroppen selv.

Profhilo består av hyaluronsyre, som injiseres inn under huden via få stikk. Hyaluronsyren i Profhilo er helt annerledes oppbygd enn den vi kjenner fra fillers og skinboosters, da den ikke bygger volum. Det naturlige sukkerstoffet er varmebehandlet på en bestemt måte, som sammen med dens unike formel gjør det mulig at stimulere hudens egen kollagen- og elastinproduksjon.

Behandlingen

Profhilo blir injisert i 5 punkter på hver side av ansiktet, 1 ml på hver side og 10 punkter på hals med til sammen 2 ml produkt. Profhilo injiseres rett under huden, og har stor spredning, så gjør at hele huden blir forynget og ikke kun der hvor injeksjonen utføres.

Etter behandlingen

Umiddelbart etter behandlingen kan stikkene, hvor injeksjonen er utført, ses. Det kan ligne små myggstikk. Disse forsvinner innenfor 12-24 timer. Det kan også oppstå forbigående blåmerker. I utgangspunktet kan man dra på jobb neste dag.

4 uker etter første injeksjonene vil huden være betydelig strammet opp. Her anbefales det at man får utført enda en behandling. Resultatet av behandlingen er langvarig, og kan holde over ett år. Vi anbefaler å ta vedlikeholdsbehandling 1-2 ganger i året.

Pris per behandling: kr 3800,-

Pakkepris på 2 behandlinger med 4 ukers mellomrom kun kr 6.500,- gjelder kun ut September! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.