Ansikt

Hud- og ansiktspleie

Ungdomsrens (10-17år)


Mange unge sliter med fet og uren hud, akne og hormonelle ujevnheter i huden. En effektiv utrensing kan være et godt virkemiddel for å få bukt med dette. Vi tilbyr en egen hudpleietime for unge under 17 år, med fokus på grundig rens av huden, peeling, utklemming av komedoner og sorte prikker samt maske.


Hudpleie (20-30 år)


Dette er en klassisk hudpleie som vil eksfoliere bort gamle hudceller, sette i gang en god blodsirkulasjon og mette huden med næring. Timen består av rens, peeling med damp, utklemming, forming av bryn, lett massasje samt maske. Behandlingen avsluttes med krem og evnt en lett foundation. Du får en fin, klar og frisk hud med fornyet glød!


Hudpleie (40+)


Den samme type behandling som ovenstående, men vi inkluderer fruktsyre under behandlingen, som vil gi en dypere eksfoliering.


Hudpleie med diamantslip


Etter rens og utklemming benyttes et hudslipe-apparat med mikro-krystaller (salter som du har i huden fra før). Dette gir fine resultater for de som har grove porer, arr, ujevnheter, pigmentering, linjer og rynker samt vil øke hudens spenst og sirkulasjon. En fuktighetskrem og beskyttende krem legges avslutningsvis på huden.


Kun hudslip, 10 min


I denne behandlingen renser vi huden lett, før vi sliper ansikt og hals i 10 min og avslutter med beroligende krem. Vi anbefaler en kur på 8-10 behandlinger (en gang pr uke) hvor du vil få et bedret resultat i forhold til arr/grove porer/pigmentering/linjer/rynker.Hudpleie med diamantslip og fruktsyrer


En behandling med fruktsyrer og diamantslip i kombinasjon gir deg det beste fra to verdener! Fruktsyre-peelingen virker i dybden og diamantslip fjerner døde hudceller på overflaten. Kombi-behandlingen bidrar til å fornye huden optimalt og forbedrer ujevnheter, arr, store porer, pigmentering, linjer og rynker, samt øker hudens spenst og styrke.


Behandlingen starter med en grundig hudanalyse, forsiktig damp og utrensing, effektiv krystallsliping av hudoverflaten, fruktsyrepeeling og en herlig avslappende ansiktsmassasje. Så kan du få hvile en stund under en maske tilpasset din hudtype, før vi avslutter med en tilpasset krem og beskyttelse.


Denne behandlingen gir synlige forbedringer og tas helst som kur, for å oppnå best resultat.


Hudpleie m/ryggmassasje, 75 min


En klassisk hudpleietime, som er fin for alle hudtyper, inkludert 15 min ryggmassasje. Vi starter med en grundig hudanalyse, deretter følger forsiktig damp og utrensing, peeling og en herlig avslappende ansikts- og ryggmassasje. Så kan du få hvile en stund under en maske tilpasset din hudtype, før vi avslutter med en fuktighetsgivende krem tilpasset huden din. Du får en fin, klar og frisk hud med fornyet glød!

Bestill time