Høsten er her, prøv våre nye behandlinger!

Postet av Lisette Hud og Helseklinikk den 5. Nov 2019


Det har vært en travel tid for meg i høst. Som kosmetisk sykepleier er det et hav av ulike behandlinger, apparater og preparater som er tilgjengelig. Jeg har vært på flere kurs og har tatt inn «ZO - skin health» en medisinsk serie produsert av en internasjonal anerkjent dermatolog, Zein Obagi. Denne serien er jeg stolt av å bringe inn til Larvik, da produktene virker på flere alvorlige og mer kompliserte hudproblemer som acne, rosacea, eksem, melasma, hyperpigmentering og hud-aldring. Sett deg gjerne opp på en gratis konsultasjonstime, så kan jeg kartlegge hva huden din trenger av evnt behandlinger i klinikken og hjemmepreparater.

Priori er også en ny serie i høst som bruker «adaptiv hudpleie», en dypere forståelse for hud-biologi som tar hensyn til klima, fysiske og psykiske faktorer hos den enkelte person. Produktene er basert på intense doser med hydranter og anti-oksydanter. Prøv feks den beskyttende kremen Tetra Broad spektrum 45, som beskytter deg mot både HEV lys (blått lys), IR lys (infrarødt) samt UV stråler. Kommer som hvit krem eller farget (gir deg en nydelig jevn hudglød).

Pris: 999,- og kjøper du 2 valg-frie produkter fra Priori, får du med deg «Gentle cleanser» på kjøpet (verdi 399,-)

Den siste nyheten for høsten er at jeg vil ta inn «Soprano Ice laser» for permanent hårfjerning (kommer i uke 46). Denne laseren har et innebygd kjølesystem som gjør at du ikke synes behandlingen gjør vondt, samt at det er mye mindre sjanse for brennskader i huden.

Velkommen innom klinikken!
Mvh Ingjerd
Slik får du en jevn og glødende hud

Postet av Lisette Hud og Helseklinikk den 9. Sep 2019

Den fineste huden er naturlig, sunn og trenger ikke sminke for å gløde.  I oktober har jeg fokus og kampanjer på ZO produkter som bidrar til nettopp dette.


Hva er pigmentflekker

I dag er pigmentert hud et vanlig problem. Mange opplever det i forbindelse med hormonforandringer eller for mye soleksponering. Pigmentflekker vises som brune eller mørke flekker i huden og kan oppleves som svært sjenerende for mange. ZO Skin Health har mange gode løsninger for å behandle nettopp dette.ZO Brightalive Skin Brightener – Even skin Tone

ZO Brightalive Skin Brightener er designet spesielt for å jevne ut hudtonen, redusere mørke flekker og gjenopprette hydrering samtidig som den roer ned en irritert hud.

I et 12 ukers klinisk studie viste ZO Brightalive en statistisk signifikant reduksjon av synlige mørke flekker. 80% av deltakerne så en synlig reduksjon i pigmentflekker. 84% rapporterte at huden fremsto som lysere.

Når du kjøper ZO Brightalive i oktober får du med en 15ml ZO Daily Power Defense i gave.  PS tilbudet varer så lenge lageret rekker.ZO Brightalive finnes også i et eget kitt som kalles ZO Skin Brightening Program. Her får du et godt utgangspunkt for å skape en jevnere hudfarge med mer glød. Når du kjøper dette kittet i oktober får du med en ZO Brightening Sheet Masque i gave.

ZO Retinol Skin Brightener

Vårt andre fokusprodukt denne måneden er ZO Retinol Skin Brightener.  Denne kremen har en multifunksjonell formulering med retinol og ingredienser som bidrar til å lysne og jevne ut hudtonen.  Akkurat det mange av oss trenger nettopp nå.

Den reduserer rødhet som skyldes miljøpåvirkning og bidrar til å forebygge fremtidig misfarging. Den kan også brukes som et forebyggende produkt.  ZO Retinol Skin Brightener finnes med 1%, 0,5% og 0,25% retinol slik at den kan brukes av de aller fleste.

ZO Retinol Skin Brightener finnes i et eget kitt som heter ZO Skin Brightening Program+Texture.  Her får du et godt utgangspunkt for en jevnere, sunnere hud med masse glød.

Bestill din neste time med ZO produktene og kjenne forskjellen!
KVINNEDAGEN 08.MARS

Postet av Lisette Hud og Helseklinikk den 7. Mar 2019

På selveste kvinnedagen, 08.mars har vi gavekortet som enhver kvinne vil ha. Skjem bort huden din med "Red Carpenter" behandling som gir ny glød, kr 1100,-(før 1450;-) Inkl.rens,peeling, pensling av fruktsyrer, massasje, maske. Og ønsker du å mildne sinnarynke samtidig, setter vi botox i pannen til kr 1990,- (før 2500,-)