To personer havutsikt

Sjøluft, uteyoga og helse på grønn resept

BESKRIVELSE


Bruker du krefter, så får du energi. Dette er ei helg, som gir deg ny energi og gode tips til hvordan du kan få mer energi i hverdagen gjennom bevegelse, utendørstid og et smart kosthold. Du trenger ikke være polfarer for å være med. Det holder at du har et ønske gjøre noe aktivt for å ha det godt med deg selv.

Arrangementet finner sted på eventyrøya Naustholmen Adventure Island, som eies og drives av Randi Skaug. Hun er profesjonell eventyrer og første norske kvinne på Everest. Naustholmen ligger i Steigen i Nordland. Verdiene som ligger til grunnen for stedet er Sterke naturopplevelser og Vennlig fellesskap. Her finnes ingen busslaster med turister, bare stillhet og skjærgård. Det er tre tusen øyer, holmer og skjær i Steigen. Innenfor ligger fjellene og troner. Dette stedet må bare oppleves.


Det er lett å komme hit. Du flyr til Bodø og tar deretter Hurtigbåten til Nordskot, en sjøreise så betagende at den tar pusten fra de fleste.


VERTSKAPET SOM BLIR MED DEG PÅ TUREN


Ann-Hege: Har hele sitt yrkesliv jobbet med kropp og helse, der humor og glede spiller en sentral rolle. Er blant annet utdannet yogalærer og terapeut, dansepedagog og personlig trener. «Det kroppen din, og sjelen din trenger er glede og livskraft.»


Ingjerd: utdannet biopat, hud og sykepleier vil snakke om «HELSE PÅ GRØNN RESEPT» og gi deg noen tanker om hva som er viktig for deg når det gjelder god helse. Hva gjør deg glad, når har du det best, klarer du å sette av nok tid til deg selv i en travel hverdag? Mestringsstrategier.


PROGRAM


Fredag: Ankomst kl. 19.40 med Hurtigbåt til Nordskot. Vi spiser ferske reker fra Arild rekefisker i Bodø på kaia, blir kjent med hverandre og har en hyggelig kveld ved bålet.


Lørdag: Morgenyoga ute ved havet


Tur til Flatøy fyr med fiskeskøyte. Vi fisker litt på veien. Deretter blir det en ny yogaøkt ute med utsikt til hele Lofotveggen. Å komme til Flatøya er en helt unik opplevelse.


Lunsjen lager vi sammen, samtidig som Ingjerd gir praktiske kostholdsråd det er mulig å bruke i hverdagen.


Teltbadstu og sjøbad på Naustholmen


Treretters middag på Naustholmen


Værforbehold: Om været skulle være slik at det ikke lar seg gjøre å dra til fyret, gjennomføres lørdagens arrangement på Naustholmen.

Søndag: Fjelltur til Sørskottind med yoga oppe på fjellet.

Naustholmens legendariske fiskesuppe.


Foredrag med Ingjerd: «Helse på grønn resept» - hva er helse for deg?


Avreise kl. 17.55. Fly hjem med SAS kl 20.45. Ankomst Gardermoen kl. 22.15.

PRIS


Kr 6.750 som inkluderer øyopplevelsen, yoga, praktisk kostholdskurs, fisketur med skøyte, overnatting i myke dyner, alle måltider og transport til/fra Naustholmen – Nordskot brygge.

Reise til/fra Nordskot og drikke kommer i tillegg. Vi har alle rettigheter.


Ved bestilling av ekstra døgn gis en spesialpris på kr 1100 per øydøgn, inklusiv frokost.


BETINGELSER


25% betales på forhånd. 10 dagers frist.

75% betales 30 dager før ankomst.

Reservasjon gjelder fra mottatt betaling, bestilling er bindende.

Ved avbestilling inntil en måned før ankomst, kreves kunden ikke for resterende 75%.

Innbetalt forskudd refunderes ikke. Dette gjelder uansett avbestillingsgrunn.

Ved avbestilling inntil 10 dager før ankomst refunderes 50% av innbetalt totalbeløp.

PÅMELDING


Send mail til randi@randiskaug.no

Vi tar forbehold om minimum 10 deltakere.


KOMME HIT


Det er enkelt å komme hit. Ta fly til Bodø og Hurtigbåt derfra til Nordskot. Hurtigbåten går kl. 18.10 på fredager og returnerer kl. 17.55 på søndager med ankomst i Bodø kl. 19.30. Legg inn minimum en times tid mellom fly og Hurtigbåt.

Mulig flyavganger fredag fra Oslo: Norwegian kl. 13.20

SAS kl. 13.05

SAS kl. 15.35.


Mulig flyavganger søndag til Oslo: SAS kl. 2045


Om du ønsker å komme en dag før eller bli en dag lenger går Hurtigbåten kl. 17.25 fra Bodø på hverdager og i retur fra Nordskot kl. 0800 på hverdager.

To personer, himmel

En vakker tur til Lofoten forlenger livet!


Er du klar?


Yogalærer Ann-Hege Pedersen og livsstils-coach Ingjerd Holm reiser på kombinert yoga- og helsetur, og lover vakre eventyr i selveste Lofoten!


Når:


Vår neste tur blir første helga i aug-18, vi kommer tilbake med priser og opplegg rett etter påske! Imens kan du lese om hvor vi skal...det er bare å glede seg!


naustholmen.com/Onsdag 6. september - søndag 10. September 2017

Hus ved vann

Innkvartering:


Henningsvær Bryggehotell er et koselig hotell som byr på bølgeskvulp under gulvplankene og har en fantastisk utsikt over havet og havna. Alle rom har eget bad med dusj og restauranten serverer arktiske spesialretter tilberedt med økologiske og lokalt dyrkede råvarer. Hotellet ligger ytterst i havgapet og her kan du oppleve både nordlyset og høststormene.
Hvem passer denne turen for?


Livsglade jenter som ønsker påfyll av fantastisk natur, helse, yoga, gode samtaler, latter og nye bekjentskaper som krydrer hverdagen.


Vårt program består av daglig yoga, aktiviteter ute med lunsj, middag på hotellet og kveldssamling med fordypning i helse.

Fisk på krok

Fisketur


Når du besøker Lofoten er det nesten obligatorisk å kokmme seg ut på havet og prøve seg som fisker. Derfor er en av våre aktiviteter en tur ut på havet for å prøve fiskelykken. Dagens fangst kan kokes og serveres i løpet av turen.

Fjellklatring

Kveldsfjelltur


Lofoten er kåret av Lonely Planet til verdens vakreste øygruppe. At fjellene går ned i havet og har hav mellom seg gir en fantastisk 360-graders utsikt. Vi skal på en guidet kveldsfjellvandring og oppleve både vakkert lys og magisk natur.

Havn i Henningsvær

Henningsvær


Vi skal selvfølgelig oppleve idylliske Henningsvær med fargerike hus tett plasser ved havgapet, vuggende fiskeskøyter, rorbuer, gallerier og kafeer. Her er det tid for tankeflukt og sjelelig ro.

Havn i Svolvær

Svolvær


Det blir også satt av tid til å utforske Svolvær, ”verdens minste storby”. Her finner du mektig natur, koselige butikker, kafeer og mange godbiter for deg med kunst- og kulturinteresse. Vi tar deg med til Magic-Ice, et isgalleri som er dekorert med isskulpturer som speiler Lofotens historie.


Pris:


Kr 9000,-


Inkludert i prisen:


Overnatting i dobbeltrom, frokost og middag, Magic-Ice, fisketur, kveldsfjellvandring, yogamatte, yoga og samling hver kveld.


Ikke inkludert


Reise tur/retur, transport til og fra enkelte aktiviteter, lunsj og drikke til maten.

Båt

Reiseplan:


Gjør som vertskapet og start din mini-ferie på Hurtigruten og opplev den vakre kysten fra utsiden. Nyt en god middag bestående av sjømat og gi slipp på hverdagen der hjemme. Utsikten er nydelig uansett vær, dette blir en perfekt start på dagene vi skal være sammen.


Avreise 6 september:


Norwegian kl 08.55 fra Gardermoen, ankommer Bodø kl 10.25.


Hurtigruten kl 15.00 fra Bodø, ankommer Svolvær kl 21.00.


Hjemreise 10 september:


Widerøe kl 13.25 fra Svolvær, ankommer Sandefjord kl 18.00.

To personer på strand

Ann-Hege har i hele sitt yrkesliv jobbet med kropp og helse, men har aldri vært opptatt av det perfekte. I stedet foretrekker hun å ha et holistisk syn på livet der humor og glede spiller en sentral rolle. Ann-Hege er utdannet yogaterapeut, stress coach, yogalærer med fordypning i yoga ved kreft, pilatesinstruktør, personlig trener og har 25 års erfaring fra både treningsbransjen og danseskole.


Ingjerd har drevet "Lisette hud og helse" siden 1988. For å komplementere hudpleien tok hun Biopat-og Phytoterapiskolen i Oslo, en studie innen naturmedisin som er satt sammen av amerikansk biologisk medisin, tysk immun- og symbioseterapi samt skandinavisk naturmedisin. Utdannelsen ga en mer helhetlig forståelse for sunn og optimal helse, basert på hva som bygger opp et naturlig immunsystem, hvilke faktorer som er oppbyggende/nedbrytende og hvilke tiltak som kan gi sunn helse.


I 2012 startet hun opp med sykepleierstudiet, en deltidsstudie over 4 år som har gitt henne et syn på den vestlige medisinen. Hun valgte å skrive sin Bacheloroppgave om "ME", et kronisk tretthetssyndrom som oftest rammer kvinner. Nå brenner hun for å dele av kunnskapen sin, gi råd til andre om hvordan en kan oppleve optimal helse, glede og energi i livet. Hva er lykke? Hvordan kan du styre unna tids-tyvene? Har du et optimalt kosthold? Gleder du deg over noe hver eneste dag? Hva er stress--mestring, for deg? Dette er noen av temaene vi skal dvele litt over på vår fantastiske tur sammen til Lofoten.


Informasjon og påmelding:


lisette@online.no eller inbalance@byannhege.no. Påmeldingen merkes med navn, adresse mobilnummer og epost.


Ved påmelding betales et depositum på 20% (kr 2400). OBS! Påmeldingen er bindende og depositum betales kun tilbake dersom turen blir avlyst.


Faktura blir sendt på epost og restbeløpet må betales innen 15.juli 2017.


VELKOMMEN TIL EN TUR DU SENT VIL GLEMME!