Høsten er her, prøv våre nye behandlinger!

Postet av Lisette Hud og Helseklinikk den 5. Nov 2019


Det har vært en travel tid for meg i høst. Som kosmetisk sykepleier er det et hav av ulike behandlinger, apparater og preparater som er tilgjengelig. Jeg har vært på flere kurs og har tatt inn «ZO - skin health» en medisinsk serie produsert av en internasjonal anerkjent dermatolog, Zein Obagi. Denne serien er jeg stolt av å bringe inn til Larvik, da produktene virker på flere alvorlige og mer kompliserte hudproblemer som acne, rosacea, eksem, melasma, hyperpigmentering og hud-aldring. Sett deg gjerne opp på en gratis konsultasjonstime, så kan jeg kartlegge hva huden din trenger av evnt behandlinger i klinikken og hjemmepreparater.

Priori er også en ny serie i høst som bruker «adaptiv hudpleie», en dypere forståelse for hud-biologi som tar hensyn til klima, fysiske og psykiske faktorer hos den enkelte person. Produktene er basert på intense doser med hydranter og anti-oksydanter. Prøv feks den beskyttende kremen Tetra Broad spektrum 45, som beskytter deg mot både HEV lys (blått lys), IR lys (infrarødt) samt UV stråler. Kommer som hvit krem eller farget (gir deg en nydelig jevn hudglød).

Pris: 999,- og kjøper du 2 valg-frie produkter fra Priori, får du med deg «Gentle cleanser» på kjøpet (verdi 399,-)

Den siste nyheten for høsten er at jeg vil ta inn «Soprano Ice laser» for permanent hårfjerning (kommer i uke 46). Denne laseren har et innebygd kjølesystem som gjør at du ikke synes behandlingen gjør vondt, samt at det er mye mindre sjanse for brennskader i huden.

Velkommen innom klinikken!
Mvh Ingjerd


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.