Slik får du en jevn og glødende hud

Postet av Lisette Hud og Helseklinikk den 9. Sep 2019

Den fineste huden er naturlig, sunn og trenger ikke sminke for å gløde.  I oktober har jeg fokus og kampanjer på ZO produkter som bidrar til nettopp dette.


Hva er pigmentflekker

I dag er pigmentert hud et vanlig problem. Mange opplever det i forbindelse med hormonforandringer eller for mye soleksponering. Pigmentflekker vises som brune eller mørke flekker i huden og kan oppleves som svært sjenerende for mange. ZO Skin Health har mange gode løsninger for å behandle nettopp dette.ZO Brightalive Skin Brightener – Even skin Tone

ZO Brightalive Skin Brightener er designet spesielt for å jevne ut hudtonen, redusere mørke flekker og gjenopprette hydrering samtidig som den roer ned en irritert hud.

I et 12 ukers klinisk studie viste ZO Brightalive en statistisk signifikant reduksjon av synlige mørke flekker. 80% av deltakerne så en synlig reduksjon i pigmentflekker. 84% rapporterte at huden fremsto som lysere.

Når du kjøper ZO Brightalive i oktober får du med en 15ml ZO Daily Power Defense i gave.  PS tilbudet varer så lenge lageret rekker.ZO Brightalive finnes også i et eget kitt som kalles ZO Skin Brightening Program. Her får du et godt utgangspunkt for å skape en jevnere hudfarge med mer glød. Når du kjøper dette kittet i oktober får du med en ZO Brightening Sheet Masque i gave.

ZO Retinol Skin Brightener

Vårt andre fokusprodukt denne måneden er ZO Retinol Skin Brightener.  Denne kremen har en multifunksjonell formulering med retinol og ingredienser som bidrar til å lysne og jevne ut hudtonen.  Akkurat det mange av oss trenger nettopp nå.

Den reduserer rødhet som skyldes miljøpåvirkning og bidrar til å forebygge fremtidig misfarging. Den kan også brukes som et forebyggende produkt.  ZO Retinol Skin Brightener finnes med 1%, 0,5% og 0,25% retinol slik at den kan brukes av de aller fleste.

ZO Retinol Skin Brightener finnes i et eget kitt som heter ZO Skin Brightening Program+Texture.  Her får du et godt utgangspunkt for en jevnere, sunnere hud med masse glød.

Bestill din neste time med ZO produktene og kjenne forskjellen!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.