Lisette Hud og Helseklinikk

Lisette Hud og Helseklinikk

Slik får du en jevn og glødende hud

Postet av Lisette Hud og Helseklinikk den 9. Sep 2019

Den fineste huden er naturlig, sunn og trenger ikke sminke for å gløde.  I oktober har jeg fokus og kampanjer på ZO produkter som bidrar til nettopp dette.


Hva er pigmentflekker

I dag er pigmentert hud et vanlig problem. Mange opplever det i forbindelse med hormonforandringer eller for mye soleksponering. Pigmentflekker vises som brune eller mørke flekker i huden og kan oppleves som svært sjenerende for mange. ZO Skin Health har mange gode løsninger for å behandle nettopp dette.ZO Brightalive Skin Brightener – Even skin Tone

ZO Brightalive Skin Brightener er designet spesielt for å jevne ut hudtonen, redusere mørke flekker og gjenopprette hydrering samtidig som den roer ned en irritert hud.

I et 12 ukers klinisk studie viste ZO Brightalive en statistisk signifikant reduksjon av synlige mørke flekker. 80% av deltakerne så en synlig reduksjon i pigmentflekker. 84% rapporterte at huden fremsto som lysere.

Når du kjøper ZO Brightalive i oktober får du med en 15ml ZO Daily Power Defense i gave.  PS tilbudet varer så lenge lageret rekker.ZO Brightalive finnes også i et eget kitt som kalles ZO Skin Brightening Program. Her får du et godt utgangspunkt for å skape en jevnere hudfarge med mer glød. Når du kjøper dette kittet i oktober får du med en ZO Brightening Sheet Masque i gave.

ZO Retinol Skin Brightener

Vårt andre fokusprodukt denne måneden er ZO Retinol Skin Brightener.  Denne kremen har en multifunksjonell formulering med retinol og ingredienser som bidrar til å lysne og jevne ut hudtonen.  Akkurat det mange av oss trenger nettopp nå.

Den reduserer rødhet som skyldes miljøpåvirkning og bidrar til å forebygge fremtidig misfarging. Den kan også brukes som et forebyggende produkt.  ZO Retinol Skin Brightener finnes med 1%, 0,5% og 0,25% retinol slik at den kan brukes av de aller fleste.

ZO Retinol Skin Brightener finnes i et eget kitt som heter ZO Skin Brightening Program+Texture.  Her får du et godt utgangspunkt for en jevnere, sunnere hud med masse glød.

Bestill din neste time med ZO produktene og kjenne forskjellen!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: SalongenOnline