Lisette Hud og Helseklinikk

Lisette Hud og Helseklinikk

Tid For Å Styrke Og Beskytte Huden

Postet av Lisette Hud og Helseklinikk den 19. Mar 2021

    

 

Solen titter frem igjen, og vi går stadig lysere tider i møte.  Med dette oppstår behovet for å beskytte og styrke huden. Månedens «protect» kampanje består av ZO Daily Power Defense + enten ZO Smart Tone eller ZO Daily Sheer til en hyggelig kampanjepris. Vi kan også friste med et nytt ZO øyekitt og ZO kroppskremer som bidrar til å forberede huden for sommer og sol.

 

Hvis du er interessert i produktene  kan du få disse på to forskjellige måter: Du kan besøke din nærmeste ZO Skin Health klinikk eller du kan benytte deg av vår Hudhelse Shop nettbutikk. Ta kontakt med din klinikk på telefon eller mail for å få tilgang. Konsultasjon hos din klinikk kreves.

 

 

Beskytt huden med ZO Daily Power Defense + ZO Smart Tone eller ZO Daily Sheer

ZO Daily Power Defense er et av de aller viktigste produktene vi har og omtales ofte som «Green Juice for the skin». Den bidrar til å reparere og styrke hudbarrieren noe som er helt avgjørende for en sunn hud. En hel bukett med antioksidanter beskytter mot frie radikaler og DNA reparerende enzymer bidrar til raskere reparasjon av huden. Uavhengig av hudtilstand, jobber ZO Daily Power Defense for å opprettholde epidermal balanse og gi en mer velfungerende hud – for livet.

I månedens kampanje kan du velge ZO Daily Power Defense + enten ZO® Daily Sheer eller ZO Smart Tone begge med bredsprektret SPF 50 beskyttelse. ZO Daily Sheer har en mattende effekt og egner seg ypperlig for de som har en tendens til å bli blanke i huden.  ZO Smart Tone gir glød og tilpasser seg hudfargen eksakt.

Felles for begge solkremene er at de har «ZO® Triple Spectrum Protection» som beskytter mot skader forårsaket av UVA, UVB, HEV og IR-A lys. I tillegg inneholder de antioksidanter, hydratorer, lipider og antiinflammatoriske ingredienser som beskytter og bygger opp hudbarrieren.

Både ZO Daily Sheer og ZO Smart Tone har ZO sitt patenterte ZOX12™ 12-timers leveringssystem med antioksidanter som beskytter mot frie radikaler og IR-A lys. De er anbefalt av den amerikanske hudkreftforeningen etter å ha bli testet av «The Skin Cancer Foundation’s Photobiology Committee». To av de mange kravene er at kremene ikke skal irritere, og at de skal absorbere minimum 90% av UVA-strålene.

 

 

Nyhet eget ZO øyekitt 

Vi er så glade for å kunne lansere et eget øyekitt som består av nyheten ZO Growth Factor Eye Serum og ZO Exfoliating Polish + ZO Gentle Cleanser i reisestørrelser. 

Huden rundt øynene er tynn og sart og svært utsatt for aldring. Vevet under øynene mangler mange elementer som gjør huden sterk og motstandsdyktig, og HEV, UV + IR-stråling trenger lettere gjennom denne tynne huden. For å skånsomt rense, eksfoliere og bygge opp huden, kan du med øyekittet:

  • Skånsomt rense huden med ZO Gentle Cleanser
  • Mildt eksfoliere med ZO Exfoliating Polish
  • Tilføre ZO Growth Factor Eye Serum morgen og kveld for å bygge opp huden.

ZO Growth Factor Eye Serum virker på linjene rundt øynene og jobber effektivt med hulhet som mange opplever på grunn av dårlig sirkulasjon. Serumet har en kjølende applikator som har god effekt på hoven og trett hud samtidig som den virker beroligende. Hurtigvirkende ingredienser roer ned dynamiske rynker og linjer, og serumet oppleves som en slags “filler” som jevner ut og fyller inn linjer i hele øyepartiet.

 

 

Gjør huden på kroppen klar for sommer og sol

Tro det eller ei – nå er det faktisk ikke lenge igjen til vi nok en gang kan ta på oss lyse, lette sommerkjoler og vise mer hud.  For å forberede huden, har vi satt sammen en kampanje på to av våre favoritter; ZO Body Emulsion og ZO Cellulite Control.  Når du kjøper en av disse i mars – får du ½ pris på nummer 2.

ZO Body Emulsion bidrar til å forbedre hudens tekstur og kvalitet. Retinol, papain og antioksidanter mykgjør og fornyer tørr hud og motvirker en ujevn hudtone. Kremen virker mykgjørende på tørre områder og gir et flott grunnlag for en lekker sommerhud.

ZO Cellulite Control har en kombinasjon av avanserte ingredienser som jobber 24/7 for å: Redusere synlige cellulitter, forhindre dannelse av nye cellulitter, virke oppstrammende, mykgjøre huden, virke slankende og tonende, forbedre mikrosirkulasjonen, gjenopprette fuktbalansen og styrke hudbarrieren.

 

For nærmeste ZO klinikk, klikk herPS. Kampanjene finner du også i vår Hudhelse Shop nettbutikk. Du får en egen kode til butikken etter konsultasjon på klinikk. Mange klinikker tilbyr digital konsultasjon.


0 Kommentar

Plasmage - Stramme opp huden under eller over øynene?

Postet av Lisette Hud og Helseklinikk den 5. Feb 2021

PLASMAGE

Sliter du med tunge øyelokk, men vegrer deg for å operere? Da er behandling med vår unike Plasmage løsningen.


Plasmage er en såkalt ikke invasiv behandling.  I stedet for å operere, benytter Plasmage lys-energi som fordamper bort det øverste hudlaget slik at hudvevet trekkes sammen.
 Håndstykket vi bruker, skaper plasma-lys som ligner en gnist. Lyset føres fra spissen til huden – og huden fordamper med mikromillimeter.


Godt alternativ

Behandlingen har blitt svært populær, og er et særdeles godt alternativ til dere som ikke har behov for kirurgisk behandling, ennå.Oppstrammende behandling med Plasmage utføres på øvre øyelokk, nedre øyelokk, kråketær, rynker mellom øyenbryn, overleppe og linjer i kinn.

Men Plasmage brukes også for å fjerne pigmenter, arr, strekkmerker, skintags, fibromer, xantelasmer og vorter - raskt og effektivt!

Med Plasmage slipper du unna skalpellen. Du opplever heller ingen blødninger.


Effektiv behandling

Effekten av behandlingen varer i 2-5 år, avhengig av hudens tilstand og din egen livsstil.

De fleste trenger ofte kun én behandling!

Selve behandlingen tar i overkant av én time, da du må ligge en stund med bedøvelseskrem før behandlingen starter. 

Du kan oppleve noe sårhet og hevelse den første uken etter behandling.


0 Kommentar

Nå åpner klinikken igjen!

Postet av Lisette Hud og Helseklinikk den 21. Apr 2020

Endelig har Regjeringen bestemt at vi hudterapeuter kan åpne igjen. Fra mand 27.04 kan du igjen booke dine timer til hudpleie, voksing og laser.  Det vil bli noen endrede smitteverns-rutiner vi må følge, føler du deg det minste forkjølet eller har luftveisinfeksjon skal du avbestille timen din. Venterommet vil være ute i gangen, du blir hentet til din fastsatte time. Jeg gleder meg til å se deg igjen, du er varmt velkommen!


0 Kommentar

Høsten er her, prøv våre nye behandlinger!

Postet av Lisette Hud og Helseklinikk den 5. Nov 2019


Det har vært en travel tid for meg i høst. Som kosmetisk sykepleier er det et hav av ulike behandlinger, apparater og preparater som er tilgjengelig. Jeg har vært på flere kurs og har tatt inn «ZO - skin health» en medisinsk serie produsert av en internasjonal anerkjent dermatolog, Zein Obagi. Denne serien er jeg stolt av å bringe inn til Larvik, da produktene virker på flere alvorlige og mer kompliserte hudproblemer som acne, rosacea, eksem, melasma, hyperpigmentering og hud-aldring. Sett deg gjerne opp på en gratis konsultasjonstime, så kan jeg kartlegge hva huden din trenger av evnt behandlinger i klinikken og hjemmepreparater.

Priori er også en ny serie i høst som bruker «adaptiv hudpleie», en dypere forståelse for hud-biologi som tar hensyn til klima, fysiske og psykiske faktorer hos den enkelte person. Produktene er basert på intense doser med hydranter og anti-oksydanter. Prøv feks den beskyttende kremen Tetra Broad spektrum 45, som beskytter deg mot både HEV lys (blått lys), IR lys (infrarødt) samt UV stråler. Kommer som hvit krem eller farget (gir deg en nydelig jevn hudglød).

Pris: 999,- og kjøper du 2 valg-frie produkter fra Priori, får du med deg «Gentle cleanser» på kjøpet (verdi 399,-)

Den siste nyheten for høsten er at jeg vil ta inn «Soprano Ice laser» for permanent hårfjerning (kommer i uke 46). Denne laseren har et innebygd kjølesystem som gjør at du ikke synes behandlingen gjør vondt, samt at det er mye mindre sjanse for brennskader i huden.

Velkommen innom klinikken!
Mvh Ingjerd


0 Kommentar

Slik får du en jevn og glødende hud

Postet av Lisette Hud og Helseklinikk den 9. Sep 2019

Den fineste huden er naturlig, sunn og trenger ikke sminke for å gløde.  I oktober har jeg fokus og kampanjer på ZO produkter som bidrar til nettopp dette.


Hva er pigmentflekker

I dag er pigmentert hud et vanlig problem. Mange opplever det i forbindelse med hormonforandringer eller for mye soleksponering. Pigmentflekker vises som brune eller mørke flekker i huden og kan oppleves som svært sjenerende for mange. ZO Skin Health har mange gode løsninger for å behandle nettopp dette.ZO Brightalive Skin Brightener – Even skin Tone

ZO Brightalive Skin Brightener er designet spesielt for å jevne ut hudtonen, redusere mørke flekker og gjenopprette hydrering samtidig som den roer ned en irritert hud.

I et 12 ukers klinisk studie viste ZO Brightalive en statistisk signifikant reduksjon av synlige mørke flekker. 80% av deltakerne så en synlig reduksjon i pigmentflekker. 84% rapporterte at huden fremsto som lysere.

Når du kjøper ZO Brightalive i oktober får du med en 15ml ZO Daily Power Defense i gave.  PS tilbudet varer så lenge lageret rekker.ZO Brightalive finnes også i et eget kitt som kalles ZO Skin Brightening Program. Her får du et godt utgangspunkt for å skape en jevnere hudfarge med mer glød. Når du kjøper dette kittet i oktober får du med en ZO Brightening Sheet Masque i gave.

ZO Retinol Skin Brightener

Vårt andre fokusprodukt denne måneden er ZO Retinol Skin Brightener.  Denne kremen har en multifunksjonell formulering med retinol og ingredienser som bidrar til å lysne og jevne ut hudtonen.  Akkurat det mange av oss trenger nettopp nå.

Den reduserer rødhet som skyldes miljøpåvirkning og bidrar til å forebygge fremtidig misfarging. Den kan også brukes som et forebyggende produkt.  ZO Retinol Skin Brightener finnes med 1%, 0,5% og 0,25% retinol slik at den kan brukes av de aller fleste.

ZO Retinol Skin Brightener finnes i et eget kitt som heter ZO Skin Brightening Program+Texture.  Her får du et godt utgangspunkt for en jevnere, sunnere hud med masse glød.

Bestill din neste time med ZO produktene og kjenne forskjellen!


0 Kommentar

Powered by: Bloc