Ønsker huden din ny glød?

Postet av Lisette Hud og Helseklinikk den 6. Mai 2022

Daglig oksidativt stress fører til inflammasjon som tærer på hudens ressurser. I motsetning til akutt inflammasjon – som stimulerer kroppens egen immunrespons – sliter kronisk inflammasjon ut hudens defensive og regenerative evne, noe som resulterer i det vi kaller for «inflammaging».

Inflammaging er en lavgradig kronisk betennelse som skader hovedkomponentene i den ekstracellulære matriksen – så som kollagen, elastin og hyaluronsyre og akselererer selve aldringsprosessen.

For å hindre inflammaging, lanserer vi ZO® Iluminating AOX serum og «Next Generation» – ZO® Daily Power Defense.

NYHET – ZO® ILLUMINATING AOX SERUM

ZO® Ilumminating AOX serum er et konsentrert antioksidantserum som gjør huden motstandsdyktig mot oksidativt stress og reduserer synlig hudskade forårsaket av inflammaging.  Serumet gir en lett hydrering som varer.  I tillegg støttes naturlig cellefornyelse og reparasjon for å sikre en mer optimal hudhelse. En tørr og livløs hud blir klarere og mer ungdommelig.  ZO® Illuminating AOX skjuler ujevnheter, demper rødhet og gir en perleaktig myk finish som mange vil sette stor pris på.

Når du kjøper nyheten ZO® AOX serum i mai får du med et ZO® Getting Skin Ready Kit i gave.

NEXT GENERATION ZO® DAILY POWER DEFENSE

ZO® Daily Power Defense har fått ny og enda mer avansert teknologi for å forebygge mot inflammaging. Serumet styrker og bygge opp hudbarrieren samtidig som det gir beskyttelse mot miljømessige skader og mot for tidlige aldringstegn. Daily Power Defense sørger for en sunnere hud som er velhydrert med glød, er motstandsdyktig og mer ungdommelig. Serumet gir DNA reparasjon ved hjelp av avanserte enzymer og bidrar til synlig reduksjon på tegn til for tidlig aldring av huden.

Effekten av ZO® Daily Power Defense er dokumentert i et 12 uker langt klinisk studie. Deltakerne hadde en signifikant forbedring på fine linjer rundt øynene, huden ble mer velhydrert, jevnere og roligere med mer glød.

Når du kjøper Next-Generation Daily Power Defense får du med en ZO® Brightalive 30ml.Profhilo

Postet av Lisette Hud og Helseklinikk den 27. Aug 2021

Anti-Age behandlingen alle snakker om!

Hva er Profhilo?

Med alderen mister vi kollagen, elastin samt hyaluronsyre i huden, noe som medfører en aldrende- og løs hud. Profhilo er utviklet til å gjenskape en naturlig foryngelse av huden, så bindevevsfibrene gjenskapes av kroppen selv.

Profhilo består av hyaluronsyre, som injiseres inn under huden via få stikk. Hyaluronsyren i Profhilo er helt annerledes oppbygd enn den vi kjenner fra fillers og skinboosters, da den ikke bygger volum. Det naturlige sukkerstoffet er varmebehandlet på en bestemt måte, som sammen med dens unike formel gjør det mulig at stimulere hudens egen kollagen- og elastinproduksjon.

Behandlingen

Profhilo blir injisert i 5 punkter på hver side av ansiktet, 1 ml på hver side og 10 punkter på hals med til sammen 2 ml produkt. Profhilo injiseres rett under huden, og har stor spredning, så gjør at hele huden blir forynget og ikke kun der hvor injeksjonen utføres.

Etter behandlingen

Umiddelbart etter behandlingen kan stikkene, hvor injeksjonen er utført, ses. Det kan ligne små myggstikk. Disse forsvinner innenfor 12-24 timer. Det kan også oppstå forbigående blåmerker. I utgangspunktet kan man dra på jobb neste dag.

4 uker etter første injeksjonene vil huden være betydelig strammet opp. Her anbefales det at man får utført enda en behandling. Resultatet av behandlingen er langvarig, og kan holde over ett år. Vi anbefaler å ta vedlikeholdsbehandling 1-2 ganger i året.

Pris per behandling: kr 3800,-

Pakkepris på 2 behandlinger med 4 ukers mellomrom kun kr 6.500,- gjelder kun ut September! Tid For Å Styrke Og Beskytte Huden

Postet av Lisette Hud og Helseklinikk den 19. Mar 2021

    

 

Solen titter frem igjen, og vi går stadig lysere tider i møte.  Med dette oppstår behovet for å beskytte og styrke huden. Månedens «protect» kampanje består av ZO Daily Power Defense + enten ZO Smart Tone eller ZO Daily Sheer til en hyggelig kampanjepris. Vi kan også friste med et nytt ZO øyekitt og ZO kroppskremer som bidrar til å forberede huden for sommer og sol.

 

Hvis du er interessert i produktene  kan du få disse på to forskjellige måter: Du kan besøke din nærmeste ZO Skin Health klinikk eller du kan benytte deg av vår Hudhelse Shop nettbutikk. Ta kontakt med din klinikk på telefon eller mail for å få tilgang. Konsultasjon hos din klinikk kreves.

 

 

Beskytt huden med ZO Daily Power Defense + ZO Smart Tone eller ZO Daily Sheer

ZO Daily Power Defense er et av de aller viktigste produktene vi har og omtales ofte som «Green Juice for the skin». Den bidrar til å reparere og styrke hudbarrieren noe som er helt avgjørende for en sunn hud. En hel bukett med antioksidanter beskytter mot frie radikaler og DNA reparerende enzymer bidrar til raskere reparasjon av huden. Uavhengig av hudtilstand, jobber ZO Daily Power Defense for å opprettholde epidermal balanse og gi en mer velfungerende hud – for livet.

I månedens kampanje kan du velge ZO Daily Power Defense + enten ZO® Daily Sheer eller ZO Smart Tone begge med bredsprektret SPF 50 beskyttelse. ZO Daily Sheer har en mattende effekt og egner seg ypperlig for de som har en tendens til å bli blanke i huden.  ZO Smart Tone gir glød og tilpasser seg hudfargen eksakt.

Felles for begge solkremene er at de har «ZO® Triple Spectrum Protection» som beskytter mot skader forårsaket av UVA, UVB, HEV og IR-A lys. I tillegg inneholder de antioksidanter, hydratorer, lipider og antiinflammatoriske ingredienser som beskytter og bygger opp hudbarrieren.

Både ZO Daily Sheer og ZO Smart Tone har ZO sitt patenterte ZOX12™ 12-timers leveringssystem med antioksidanter som beskytter mot frie radikaler og IR-A lys. De er anbefalt av den amerikanske hudkreftforeningen etter å ha bli testet av «The Skin Cancer Foundation’s Photobiology Committee». To av de mange kravene er at kremene ikke skal irritere, og at de skal absorbere minimum 90% av UVA-strålene.

 

 

Nyhet eget ZO øyekitt 

Vi er så glade for å kunne lansere et eget øyekitt som består av nyheten ZO Growth Factor Eye Serum og ZO Exfoliating Polish + ZO Gentle Cleanser i reisestørrelser. 

Huden rundt øynene er tynn og sart og svært utsatt for aldring. Vevet under øynene mangler mange elementer som gjør huden sterk og motstandsdyktig, og HEV, UV + IR-stråling trenger lettere gjennom denne tynne huden. For å skånsomt rense, eksfoliere og bygge opp huden, kan du med øyekittet:

  • Skånsomt rense huden med ZO Gentle Cleanser
  • Mildt eksfoliere med ZO Exfoliating Polish
  • Tilføre ZO Growth Factor Eye Serum morgen og kveld for å bygge opp huden.

ZO Growth Factor Eye Serum virker på linjene rundt øynene og jobber effektivt med hulhet som mange opplever på grunn av dårlig sirkulasjon. Serumet har en kjølende applikator som har god effekt på hoven og trett hud samtidig som den virker beroligende. Hurtigvirkende ingredienser roer ned dynamiske rynker og linjer, og serumet oppleves som en slags “filler” som jevner ut og fyller inn linjer i hele øyepartiet.

 

 

Gjør huden på kroppen klar for sommer og sol

Tro det eller ei – nå er det faktisk ikke lenge igjen til vi nok en gang kan ta på oss lyse, lette sommerkjoler og vise mer hud.  For å forberede huden, har vi satt sammen en kampanje på to av våre favoritter; ZO Body Emulsion og ZO Cellulite Control.  Når du kjøper en av disse i mars – får du ½ pris på nummer 2.

ZO Body Emulsion bidrar til å forbedre hudens tekstur og kvalitet. Retinol, papain og antioksidanter mykgjør og fornyer tørr hud og motvirker en ujevn hudtone. Kremen virker mykgjørende på tørre områder og gir et flott grunnlag for en lekker sommerhud.

ZO Cellulite Control har en kombinasjon av avanserte ingredienser som jobber 24/7 for å: Redusere synlige cellulitter, forhindre dannelse av nye cellulitter, virke oppstrammende, mykgjøre huden, virke slankende og tonende, forbedre mikrosirkulasjonen, gjenopprette fuktbalansen og styrke hudbarrieren.

 

For nærmeste ZO klinikk, klikk herPS. Kampanjene finner du også i vår Hudhelse Shop nettbutikk. Du får en egen kode til butikken etter konsultasjon på klinikk. Mange klinikker tilbyr digital konsultasjon.Plasmage - Stramme opp huden under eller over øynene?

Postet av Lisette Hud og Helseklinikk den 5. Feb 2021

PLASMAGE

Sliter du med tunge øyelokk, men vegrer deg for å operere? Da er behandling med vår unike Plasmage løsningen.


Plasmage er en såkalt ikke invasiv behandling.  I stedet for å operere, benytter Plasmage lys-energi som fordamper bort det øverste hudlaget slik at hudvevet trekkes sammen.
 Håndstykket vi bruker, skaper plasma-lys som ligner en gnist. Lyset føres fra spissen til huden – og huden fordamper med mikromillimeter.


Godt alternativ

Behandlingen har blitt svært populær, og er et særdeles godt alternativ til dere som ikke har behov for kirurgisk behandling, ennå.Oppstrammende behandling med Plasmage utføres på øvre øyelokk, nedre øyelokk, kråketær, rynker mellom øyenbryn, overleppe og linjer i kinn.

Men Plasmage brukes også for å fjerne pigmenter, arr, strekkmerker, skintags, fibromer, xantelasmer og vorter - raskt og effektivt!

Med Plasmage slipper du unna skalpellen. Du opplever heller ingen blødninger.


Effektiv behandling

Effekten av behandlingen varer i 2-5 år, avhengig av hudens tilstand og din egen livsstil.

De fleste trenger ofte kun én behandling!

Selve behandlingen tar i overkant av én time, da du må ligge en stund med bedøvelseskrem før behandlingen starter. 

Du kan oppleve noe sårhet og hevelse den første uken etter behandling.Nå åpner klinikken igjen!

Postet av Lisette Hud og Helseklinikk den 21. Apr 2020

Endelig har Regjeringen bestemt at vi hudterapeuter kan åpne igjen. Fra mand 27.04 kan du igjen booke dine timer til hudpleie, voksing og laser.  Det vil bli noen endrede smitteverns-rutiner vi må følge, føler du deg det minste forkjølet eller har luftveisinfeksjon skal du avbestille timen din. Venterommet vil være ute i gangen, du blir hentet til din fastsatte time. Jeg gleder meg til å se deg igjen, du er varmt velkommen!